صادرات پسته ایران به سایر کشورها

صادرات واردات پسته
صادرات واردات

صادرات پسته ایران به سایر کشورها

چند سالی است که کشور آمریکا یکی از رقیبان تولید پسته برای ما محسوب می شود. چرا که توانسته است پسته صادراتی را به صورت انبوه و خیلی ارزان تر تولید کرده و حجم بسیاری از بازارهای بین المللی را از آن خود کند. اما این آخر ماجرا نیست و ما باید بدانیم که پسته ایرانی هنوز هم در بین سایر کشورها می درخشد و طعم متفاوتی نیز دارد. طوری که بدون هیچ گونه طعم دهنده غیر طبیعی می توان آن را به فروش رساند.

البته باید به این مسئله توجه کنیم که تنها محصول صادراتی ایران، پسته نیست و شما می توانید هر چیزی که می خواهید را با توجه به نیاز بازار کشور هدف صادر کنید. بهتر است بدانید که پیدا کردن بازارهای هدف و تحلیل آن ها نیز کار چندان ساده ای نیست و برای انجام آن باید مهارت هایی داشته باشید. به همین منظور مرکز آموزشی و کارآفرینی خوارزمی در تلاش است با برگزاری دوره صادرات واردات و همچنین توضیح دادن این مسائل برای دانش پذیران، به علم آن ها در این زمینه بیفزاید و به آن ها کمک کند.

مرکز آموزشی و کارآفرینی خوارزمی مجری رسمی برگزاری دوره های آموزش صادرات واردات (بازرگانی بین الملل) به صورت حضوری و آنلاین.  می باشد. همچنین گواهینامه بین المللی مورد تایید سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور قابل ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به دانش پذیران عزیز ارائه می گردد.

پسته صادراتی ایران

همانطور که می دانید پسته ایران در شهر های متنوعی تولید می شود. اما بهترین و باکیفیت ترین پسته را رفسنجان تولید می کند. در حالت کلی پسته نیز انواع مختلفی در ایران دارد که از انواع آن ها می توانیم به بادامی، کله قوچی، اکبری، احمدآقایی، فندقی، شاه پسند، عباس علی، چروک، خنجری، قرمز و … اشاره کنیم.

انواع روش صادرات پسته

در صورتی که به صادرات پسته علاقه مند هستید بهتر است بدانید که با چندین روش روبرو هستید. به همین علت است که باید به همه جوانب توجه کنید و سپس صادرات واردات خود را انجام دهید.

  1. صادرات پسته تازه

به این دلیل که پسته تازه به راحتی می گندد و خراب می شود، فقط باید آن را به کشورهای همسایه صادر کرد.

  1. صادرات پسته خشک

پسته خشک بر عکس پسته تازه برای صادرات به کشورهای دورتر در اروپا نیز مناسب است. چرا که مقاوم تر هستند و در مدت طولانی در شرایط مناسب، سالم می مانند. این محصولات به کشورهای اروپا، آسیا، آفریقا و حتی آمریکا صادر می شوند.

صادرات واردات پسته

پارامتر و نکات مهم در خصوص صادرات بهترین پسته

در صادرات پسته نیز مانند سایر محصولات نکاتی باید رعایت شود که بتوان صادرات خوبی داشت. ما در ادامه سعی داریم تمامی این پارامترها را برای شما عزیزان شرح دهیم.

  • استانداردهای مورد نیاز
  • قیمت بازار
  • کیفیت پسته مورد نظر
  • فرهنگ مصرف آن کشور
  • میزان تقاضا در زمان های مختلف

تاثیر قیمت پسته در اروپا بر روی صادرات

شما عزیزان به عنوان تجار ایرانی باید به یکسری مسائل توجه کنید. برای مثال حتما به این نکته نگاه کنید که محصول انتخابی برای صادرات به اروپا حتما استانداردهای اروپایی را دارا باشد. همچنین محصول مورد نظر باید گواهینامه معتبر سلامت را داشته باشد که با توجه به آن مورد پذیرش قرار بگیرد.

گواهینامه ای که مطابق استانداردهای بین المللی است معمولا پسته های اکبری، احمد آقایی، کله قوچی، بادامی و فندقی را مورد تحلیل و بررسی قرار می دهد که در این ارزیابی ها معمولا پسته اکبری حذف می شود. چون که پسته اکبری برای اینکه برسد باید تایم بیشتری روی درخت باقی بماند و به همین علت است که این محصول بیشترین آفت افلاتکسین را به خود جذب می کند.

بهترین نوع پسته از نظر اتحادیه اروپا

باتوجه به اینکه در کشور های اتحادیه اروپا واردات پسته با کیفیت، مهم تر از واردات پسته درشت و خوش ظاهر است معمولا این کشورها با سایز پسته مشکل چندانی ندارند و بهترین نوع پسته صادراتی به اتحادیه اروپا پسته فندقی شناخته می شود.

ﺟﻬﺖ درﯾﺎﻓﺖ ﻣﺸﺎوره ﺗﺨﺼﺼﯽ راﯾﮕﺎن ﺑﻤﻨﻈﻮر ﺷﺮﮐﺖ در دوره آموزش ﺻﺎدرات واردات ( ﺑﺎزرﮔﺎﻧﯽ ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻞ) ﻫﻤﯿﻦ اﻻن با ما تماس بگیرید یا جهت تماس کارشناسان مربوطه با شما فرم زیر را تکمیل نمایید.

فرم درخواست مشاوره

اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.

اما بیان این مسئله بدین معنا نیست که سایر پسته های صادراتی ایران بازار خوبی در اروپا ندارند بلکه می توان گفت صادرات پسته کله قوچی به کشوری نظیر آلمان از رونق خاصی برخوردار است. جالب است بدانید که در بین کشورهای اروپایی آلمان، اسپانیا، ایتالیا و اوکراین بیشترین حجم صادرات پسته به اروپا را از آن خود کرده اند.

پسته مورد علاقه کشورهای عربی

برای صادرات پسته به کشورهای عربی حتما به ظاهر پسته توجه کنید. چرا که عرب ها به ظاهر و درشتی پسته علاقه دارند و به همین علت شما باید از صادرات پسته فندقی را برای صادر کردن به قطر و عمان صرف نظر کنید. به همین دلیل بهترین نوع پسته برای صادرات به این کشورها اکبری و احمد آقایی می باشد.

بهترین پسته برای صادرات به ترکیه

در صورتی که می خواهید به ترکیه پسته صادر کنید باید بدانید که پسته درجه یک رفسنجان می تواند بهترین گزینه برای شما باشد. بهتر است بدانید میزان صادرات پسته به ترکیه بسیار زیاد است ولی تمام این پسته ها به بازار این کشور وارد نمی شود. چرا که مالیات واردات انواع پسته به ترکیه بالا است.

صادرات واردات پسته

در حالت کلی ایران دومین کشور صادر کننده پسته در جهان است که پس از آمریکا از آن یاد می شود. ما به شما پیشنهاد می کنیم برای صادر کردن محصولات خود به دیگر کشورها، خصوصا پسته حتما در دوره صادرات واردات خوارزمی شرکت کنید. چرا که استادان این حوزه همگی از صادر کنندگان حرفه ای هستند و می توانند بسیار به شما کمک کنند.

مرکز آموزشی و کارآفرینی خوارزمی در مسیر یادگیری مهارت های حرفه ای، پیشرفت شغلی، کارآفرینی و توسعه کسب و کار با بهره مندی از دانش و تجربه اساتید متخصص و دارا بودن کادری مجرب در کنار فراهم آوردن محیطی پویا با امکانات روز آموزشی، با افتخار در کنار شما خواهد بود. امیدواریم بتوانیم نقش و سهمی موثر در آینده، جایگاه شغلی و اجتماعی شما مردم کشور عزیزمان ایران داشته باشیم و رسالت اجتماعی خود را به نحو احسن ایفا نماییم.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان ثبت نام