تاثیر تحلیل رفتار متقابل در زندگی همه افراد

تحلیل رفتار متقابل بین والدین و فرزندان
بیزینس کوچینگ

تاثیر تحلیل رفتار متقابل در زندگی همه افراد

حدودا 60 سال پیش فردی دانا به نام اریک برن، مبحثی به نام تحلیل رفتار متقابل را در بین مردم بیان کرد و آن را به دنیای بزرگ روانشناسی اضافه کرد. از آن زمان تا کنون مردم دائما به دنبال شناخت بیشتر در خصوص این مبحث هستند و می خواهند بیشتر در مورد آن بدانند. چرا که این موضوع بسیار شیرین و خاص است و هر کسی را می تواند به خود جذب کند.

شاید در ابتدا این موضوع به نظرتان کاملا روان شناسی و روان شناختی بیاید و بگویید این مسئله به هیچ عنوان نمی تواند ربطی به کسب و کار داشته باشد. اما جالب است بدانید که امروزه این مسئله حتی ذهن فعالان کسب و کار را نیز به خود مشغول ساخته است و آن ها را نیز درگیر خود کرده است.

در صورتی که به این مباحث علاقه مند هستید جالب است برایتان بگوییم که این مباحث به صورت بسیار گسترده تر در دوره بیزینس کوچینگ مرکز آموزشی خوارزمی آموزش داده می شود. به طوری که می توانید به صورت بسیار عملیاتی و مهارت محور نکات را تست کرده و آن ها را مورد تحلیل و بررسی قرار دهید.

مرکز آموزشی و کارآفرینی خوارزمی مجری رسمی برگزاری دوره های بیزینس کوچینگ به صورت حضوری و آنلاین می باشد. همچنین گواهینامه بین المللی مورد تایید سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور قابل ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به دانش پذیران عزیز ارائه می گردد.

اریک برن (شخصی که این مبحث را به روانشناسی وارد کرد) ساختار شخصیت را به سه صورت کودک درون، والد و بالغ تقسیم کرد. در واقع بهتر است بگوییم که هر فردی در طول زندگی خود و ایجاد گفت و گو بین خودش و دیگران در یکی از این حالت های شخصیتی دیده می شود.

1. نقش والد: تمامی اتفاقاتی که در کودکی (قبل از 5 سالگی) برای کودک رخ می دهد بعد شخصیتی والد او را به خوبی شکل می دهد. این اتفاقات بدون اینکه کودک سوالی بپرسد در ذهن او ثبت می شوند و آن ها را به راحتی می پذیرد.

برای مثال زمانی که به فرزندمان می گوییم از غریبه ها چیزی نگیر. یا زمانی که می گوییم اگر کسی لطفی در حق تو کرد باید از او تشکر کنی، این بعد شخصیتی را در او شکل می دهیم و فرزند ما تا زمان بزرگسالی می داند که نباید با غریبه ها خیلی صمیمی شود و اگر لطفی از جانب کسی دید حتما باید تشکر کند.

2. کودک: این بعد شخصیتی ما نیز تا زمان 5 سالگی تمام احساسات را در خود جای می دهد و آن ها را در کالبد خود ضبط می کند.

برای مثال فرزند من احساس خوشحالی می کند زمانی که پدرش او را در آغوش می گیرد. و این احساسات عمیقا در وجود او رخنه می کند و بخشی از وجود او را به خود اختصاص می دهد.

تحلیل رفتار متقابل بین والدین و فرزندان

3. بالغ: این قسمت از شخصیت ما انسان ها کاملا با بخش والد و کودک متفاوت است. چرا که این قسمت می تواند اطلاعات و داده هایی که دریافت کرده است را به خوبی پردازش و برای تصمیم گیری آماده سازد. این بخش می تواند تمامی اطلاعاتی که از سمت والد به او به ارث رسیده است را قانون مند کند و در مقابل آن ها واقع گرا باشد.

 ما با در نظر گرفتن این مهارت ها می توانیم بسیار راحت تر از گذشته با افراد تعامل برقرار کنیم. چرا که این روش می تواند لایه های پنهانی مشکلات را برای ما بازگو کند و به ما کمک کند تا بتوانیم راحت تر به افکار و احساساتمان پی ببریم و از آن ها رفتار های درست و سازنده بیرون بکشیم.

تمامی این موارد در دوره بیزینس کوچینگ به صورت بسیار مفصل تر بیان می شود. به همین دلیل است که امروزه مبحث بیزینس کوچینگ خیلی مورد توجه عموم مردم به خصوص دارندگان کسب و کارها قرار گرفته است.

ﺟﻬﺖ درﯾﺎﻓﺖ ﻣﺸﺎوره ﺗﺨﺼﺼﯽ راﯾﮕﺎن ﺑﻤﻨﻈﻮر ﺷﺮﮐﺖ در دوره بیزینس کوچینگ ﻫﻤﯿﻦ اﻻن با ما تماس بگیرید یا جهت تماس کارشناسان مربوطه با شما فرم زیر را تکمیل نمایید.

فرم درخواست مشاوره

اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.

مرکز آموزشی و کارآفرینی خوارزمی در مسیر یادگیری مهارت های حرفه ای، پیشرفت شغلی، کارآفرینی و توسعه کسب و کار با بهره مندی از دانش و تجربه اساتید متخصص و دارا بودن کادری مجرب در کنار فراهم آوردن محیطی پویا با امکانات روز آموزشی، با افتخار در کنار شما خواهد بود. امیدواریم بتوانیم نقش و سهمی موثر در آینده، جایگاه شغلی و اجتماعی شما مردم کشور عزیزمان ایران داشته باشیم و رسالت اجتماعی خود را به نحو احسن ایفا نماییم.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان ثبت نام