
بازارهای مالی بینالمللی بسیاری وجود دارد که شما می توانید در آن به سرمایه گذاری و معامله گری بپردازید:
- بازار بزرگ فارکس(جفت ارزها)
- بازار سهام (Stock)
- بازار کالا(Commodity)
- بازار اوراق مشارکت (Bond)
- بازار باینری آپشن(Binary OPtions)
- بازار ارزهای دیجیتالی (Crypto Currencies)
دوره بازارهای مالی بینالمللی خوارزمی اصفهان
بازارهای مالی بینالمللی با سرعت فزایندهای رو به جهانیشدن میروند و به همین دلیل امروزه بررسی بازارهای مالی بینالمللی اهمیت بالایی پیداکرده است.
ما در زندگی روزمره همواره در ارتباطی تنگاتنگ با کالاهای قابل مبادله بینالمللی هستیم. بهطور مثال پیراهنی ساخت ترکیه به تن داریم و با خودرویی ساخت ژاپن تردد میکنیم؛ اما شاید در زندگی روزانه، مبادلات بینالمللی داراییهای مالی کمتر قابللمس باشد، درحالیکه ارزش معاملاتی (دلاری) بسیار بیشتری نسبت به کالاهای قابل مبادله دارد. این مبادلات در بازارهای مالی بینالمللی صورت میگیرند.
بازار مالی بینالمللی، بازار جهانی است که در آن خریداران و فروشندگان داراییهای مالی مانند سهام، اوراق قرضه، ارز، کالاها و ابزار مشتقه را سراسر مرزهای ملی مبادله میکنند.
مبادلات بینالمللی در داراییهای مالی بسیار راحت و مطمئن است و مهمترین ویژگی این بازارها تحرک بالای سرمایه در آنها است.
بازار ارز خارجی (Foreign Exchange Market)
بازار ارز خارجی، بازاری برای خریدوفروش ارزهای خارجی است. این بازار بخش مهمی از بازارهای مالی بینالمللی است و بزرگترین بازار مالی دنیا محسوب میشود. استقراض یا سرمایهگذاری در سطح بینالمللی، نیاز به استفاده از بازار ارز برای تبدیل ارز دارد. بازار ارز درواقع وظیفه تسهیل تجارت و معاملات بینالمللی را بر عهده دارد. درواقع دلیل به وجود آمدن این بازار تسهیل تعدیلات تراز پرداختهاست.(بنا به تعریف اینوستوپدیا، تراز پرداختها یا BOP عبارت است از کلیه معاملات انجامشده بین نهادهای یک کشور و سایر نقاط جهان طی یک بازه زمانی معین.)
نظام اصلی مبادله ارزها از نظام استاندارد طلا ابتدا بهنظام نرخ ارز ثابت و سپس بهنظام نرخ ارز شناور تغییریافته است. بازیگران اصلی این بازار بانکهای تجاری اصلی، دلالان و بانکهای مرکزی هر کشور هستند. نکته اصلی که بازیگران این بازار باید به آن توجه کنند نرخ ارز انتظاری است.
بازار اوراق قرضه بینالمللی
بازار اوراق قرضه بینالمللی بخشی از بازارهای مالی بینالمللی است که اوراق بینالمللی در آن آورده و فروخته میشود. شرکتها ممکن است از طریق انتشار اوراق بینالمللی وجوه بلندمدت را به ارزهای خارجی جمع کنند. اوراق قرضه خارجی و اوراق قرضه یورو دو نوع اوراق بینالمللی هستند. بازار اوراق قرضه بینالمللی نیز عمدتاً این اجزا را شامل میشود:
- اوراق قرضه غیرقابلتبدیل
- اوراق قرضه قابلتبدیل
- اوراق قرضه جهانی
- اوراق قرضه قابل بازخرید
بهطورکلی دو نوع اوراق قرضه بینالمللی وجود دارد:
اوراق قرضهای که به واحد پول کشوری که در آن قرارگرفته است تعریف میشود اما توسط وامگیرندگان خارجی در کشور منتشر میشود، اوراق قرضه موازی اوراق قرضه خارجی نامیده میشود.
اوراق قرضهای که در کشورهایی بهغیراز کشوری که مبلغ ارزی اوراق به واحد پول آن تعیین میشود، به فروش میرسد، یوروباند (اوراق قرضه اروپایی) خوانده میشود. معمولاً، آنها در وجه حامل منتشر میشوند، پرداختهای سالانه داشته و شرط بازخرید نیز دارند. برخی نیز شروط قابلیت تبدیل دارند یا از مقررات نرخ متغیر پیروی میکنند.
70 تا 75 درصد اوراق یورو به دلار آمریکا تعیین میشوند.
- اوراق قرضه یورو توسط یک سندیکای چند ملیتی بانکهای سرمایهگذاری ضبط میشود و همزمان در بسیاری از کشورها قرار میگیرد.
- در بازار ثانویه، بازیگران بازار اغلب همان کارگزارانی هستند که گواهی اولیه را میفروشند.
چرا افراد از بازارهای مالی بینالمللی استفاده میکنند؟
استفاده از شرایط اقتصادی مطلوب: هنگامی که انتظار دارند ارزهای خارجی در مقابل ارزی که در دست دارند افزایش ارزش خواهد داشت و به حصول سود از تنوع بینالمللی فکر میکنند.
اعتباردهندگان به دلایل زیر اعتبار بازارهای خارجی را تأمین میکنند:
در نرخ بهره خارجی بالاتر سرمایهگذاری کنند. هنگامی که انتظار دارند ارزهای خارجی در مقابل پول خود افزایش ارزش خواهد داشت و به حصول سود از تنوع بینالمللی فکر میکنند.
وامگیرندگان اقدام به استقراض در بازارهای خارجی میکنند زمانی که: در نرخ بهره خارجی پایینتر سرمایهگذاری کنند و انتظار دارند ارزهای خارجی در مقابل پول خود کاهش ارزش خواهد داشت.
جمعبندی
بهطور خلاصه میتوان گفت که بازارهای مالی بینالمللی به دلیل کمک به تسهیل مبادلات و با تسهیل تأمین مالی به وجود میآیند. در دنیای امروز نیاز به حضور بیشازپیش این بازارها احساس میشود.
بهطورکلی بازارهای مالی بینالمللی را میتوان به سه دسته کلی: بازار ارز خارجی، بازار بینالمللی سرمایه و بازار بینالمللی پول تقسیم کرد.
بازارهای مالی بینالمللی پول محلی برای ابزار کوتاهمدت مبادله میشود و در بازار بینالمللی، سرمایه ابزار بلندمدت مبادله میشود.
دو عاملی که بر تصمیمگیریهای مشارکتکنندگان در بازارهای مالی اثر میگذارد عبارتاند از: نرخ ارز انتظاری و نرخ بهره.
مهمترین ویژگی بازارهای مالی بینالمللی تحرک بالای سرمایه است. از سویی دیگر عمق این بازار زیاد است که به معنای حضور مشارکتکنندگان بسیار در این بازارهاست. در بازارهای مالی بینالمللی ابزارهای مختلفی برای پوشش ریسک وجود دارد که استفاده از هریک از آنها نیازمند فراگیری دانش تخصصی میباشد.
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهدوره های مرتبط
ارزهای دیجیتال
تقریبا روزی نیست که در مورد تغییرات ارزهای دیجیتال یک خبری منتشر نشود و حتی این روزها بازار خرید و…
دوره جامع بورس ایران
دوره جامع بورس ایران بورس چیست؟ برای شناخت و فهمیدن این موضوع که واقعا بازاربورس چیست و آشنایی بیشتر با آن…
chat_bubble_outlineنظرات
قوانین ثبت دیدگاه
- دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
- دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
- از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
- امتیاز دادن به دوره فقط مخصوص دانشجویان دوره می باشد.
3,980,000 تومان
شرکت کننده حضوری دوره(مدیریت)
من به دوره فارکس خیلی علاقه دشاتم. چون درآمد دلاری برام ایجاد میکرد. از اونجایی هم که نرخ تبدیل دلار به ریال خیلی چشمگیر بود دلم میخواست یه کسب و کار آنلاین که همه جا دنبالم باشه رو یاد بگیرم. خلاصه دوره جامع بازارهای مالی بین الملل رو توی خوارزمی ثبت نام کردم. گواهینامه قابل ترجمه فنی حرفه ای هم خیلی به دردم خورد مخصوصا برای مهاجرت.