مزایا و معایب بازی های دیجیتال

بازی های دیجیتال
بازی سازی دیجیتال

مزایا و معایب بازی های دیجیتال

بازی های دیجیتال و گیمر بودن چیزهایی هستند که در کشور ما خیلی مورد توجه نیستند و به همین دلیل مردم عادی نیز چگونگی رفتار با آن ها به خوبی نمی دانند و با زخم زبان هایشان آزارشان می دهند. در صورتی که گیمرها نه حتی منزوی و کودک نیستند، بلکه بسیار هم می توانند باهوش تر از دیگران باشند.

این در حالی است که زیاده روی در هر موضوعی کار خوبی نیست و می تواند باعث آسیب دیدن شود. البته همچنان دانشمندان در حال بررسی تاثیرات بازی های دیجیتال بر روی انسان هستند.

افزایش توانمندی ذهنی یا آسیب های روحی و جسمی؟

بسیاری از آن ها بر این باورند که بازی کردن می تواند خلاقیت و توانایی های ذهن گیمرها را بالا ببرد. با این حال برخی دیگر و تقریبا عموم مردم اعتقاد دارند که بازی کردن می تواند به عقل و بینایی افراد آسیب برساند و آن ها را تضعیف کند. حتی بازی بیش از حد می تواند روی گردن و مهره های بدن نیز تاثیر داشته باشد و باعث بیماری هایی مانند آرتروز گردن شود.

مرکز آموزشی و کارآفرینی خوارزمی مجری رسمی برگزاری دوره های آموزشی بازی سازی دیجیتال به صورت حضوری و آنلاین می باشد. همچنین گواهینامه بین المللی مورد تایید سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور قابل ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به دانش پذیران عزیز ارائه می گردد.

افزایش روحیه تیمی

همچنین بازی های گروهی باعث افزایش روحیه همکاری در افراد می شود و آن ها حتی در دنیای واقعی نیز بهتر می توانند با دیگران همکاری کنند. حتی ثابت شده است که انجام بازی های گروهی، خشونت افراد را نیز بسیار کاهش می دهد و افراد علاقه مند به این نوع از بازی ها به رفتارهای انسان دوستانه با دیگران بیشتر متمایل هستند.

اثرگذاری روی سیستم تصمیم گیری

طبق تحقیقات انجام شده بر روی این مسئله باید گفت که گیمرها معمولا از نظر اخلاقی به صورتی هستند که دوست دارند تصمیم گیری های خود را سریع و بدون فکر زیاد انجام دهند. در صورتی که مردم عادی معمولا از احساسات خود استفاده می کنند و سیستم عصبی خود را نیز در تصمیم گیری ها دخیل می کنند.

تاثیر بر روی کار پزشکان

شاید باور این موضوع برایتان دشوار باشد اما جالب است بدانید که طی تحقیقات انجام شده بر روی جراحان، کسانی که در هفته 3 ساعت بازی می کردند خطای کمتری در هنگام جراحی از خود نشان می دادند.

تاثیر بازی های دیجیتال بر پزشکان

بهبود بیماری دیسلکسیا

اگر در مورد بیماری دیسلکسیا چیزی نمی دانید باید بگوییم که این بیماری نوعی ناتوانی در برابر یادگیری می باشد. موضوع جالب این است که طبق تحقیقات انجام دادن بازی های اکشن می تواند به بهبودی این بیماری کمک کند و باعث یادگیری راحت تر در این افراد شود. بازی های اکشن حتی می توانند تمرکز این افراد را افزایش دهند که بتوانند راحت تر مطالعه کنند و آموزش های خود را فرا گیرند.

افزایش روحیه مدیریتی

بازی هایی که وظیفه مدیریت کردن یک فضا و بخش را به شما محول می کند می تواند روحیه مدیریتی را در شما تقویت کند تا بهتر بتوانید در مواقع حساس عملکرد خوبی از خود نشان دهید.

افزایش دقت در دیدن

بر خلاف مسئله ای که همه افراد می گویند بازی کردن باعث تنبلی چشم و ضعیف شدن آن می شود باید بگوییم که عملکرد بازی ها بر روی بینایی می تواند حتی برعکس هم باشد. چرا که معمولا گیمرها توانایی تشخیص و شناختن تفاوت ها را در بین دو عکس مشابه پیدا می کنند و توجه شان به جزئیات بسیار بالاتر می رود.

ﺟﻬﺖ درﯾﺎﻓﺖ ﻣﺸﺎوره ﺗﺨﺼﺼﯽ راﯾﮕﺎن ﺑﻤﻨﻈﻮر ﺷﺮﮐﺖ در دوره ﺑﺎزي ﺳﺎزي دﯾﺠﯿﺘﺎل (ﻃﺮاﺣﯽ ﺑﺎزي ﻫﺎي دﯾﺠﯿﺘﺎل) ﻫﻤﯿﻦ اﻻن با ما تماس بگیرید یا جهت تماس کارشناسان مربوطه با شما فرم زیر را تکمیل نمایید.

فرم درخواست مشاوره

اوووپس! نمی توانیم فرم شما را بیابیم.

با تمامی این اوصاف متوجه شدیم که بازی های دیجیتال بر روی گیمرها تاثیرات مثبت و منفی دارند و انجام این کار مجموعه ای از خوبی و بدی باشد. اما در حالت کلی باید بدانیم که ما نمی توانیم به هیچ عنوان با تکنولوژی مقاومت کنیم و باید سعی کنیم در کنار و موازی با آن حرکت کنیم.

مرکز آموزشی و کارآفرینی خوارزمی در مسیر یادگیری مهارت های حرفه ای، پیشرفت شغلی، کارآفرینی و توسعه کسب و کار با بهره مندی از دانش و تجربه اساتید متخصص و دارا بودن کادری مجرب در کنار فراهم آوردن محیطی پویا با امکانات روز آموزشی، با افتخار در کنار شما خواهد بود. امیدواریم بتوانیم نقش و سهمی موثر در آینده، جایگاه شغلی و اجتماعی شما مردم کشور عزیزمان ایران داشته باشیم و رسالت اجتماعی خود را به نحو احسن ایفا نماییم.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان ثبت نام